kotež header

Kotez.rs

Udruženje građana Kotež

Vikend za Marinu

Dana 18.10.2020.godine u nedelju, sa početkom u 10 časova u parku preko puta kafića Baš Bašić, naše Udruženje organizovalo je humanitarni bazar za našu Marinu Minić – pod simboličnim nazivom „Vikend za Marinu“. Marinina teška sudbina i priča koja sve to prati je već bila tema raznih pisanih i elektronskih medija. Na ovaj način, mi Kotežani pokušavamo da pomognemo našoj dragoj sugrađanki da skupi preostalih 25.000 EUR i konačno ode krajem oktobra na zakazanu operaciju na Tajlandu.

Kako se akcija „Vikend za Marinu“, odvijala na tri lokacije: Borča , Krnjača  i Kotež – park ( 18.10.2020. sa početkom u 10 časova), građani i firme odazvali su se u  velikom broju i kupovinom ponuđenih proizvoda i usluga, pomogli u znatnoj meri da se novac skupi.

Naš bazar u Kotežu počeo je u 10 časova i na brojnim štandovima su mogli da se kupe: najlepši kolači iz „Torterie“, krofne „Baš Bašić“, kiflice „Pekara Radović plus“, galete, mafini (domaća radinost), čokolade (Marf), slatkiše, garderobu (butik iz Koteža), sokovi, medenjaci, kuglofi, slaniši.

Za klince i klinceze naša Duca radila je „Face painting“. Mogle su da se kupe i knjige, umetnine (naša Ana Šutanovac), suveniri, keramika i biljke. Takođe, naši dragi frizeri iz Koteža (Salon S, Frizerka Bilja, Frizerka Sanja) su ponudili vaučere za šišanje i feniranje u njihovim salonima. Zoki vulkanizer je donirao vaučere za svoje usluge. Naš advokat je pružao usluge pravnih saveta, uz simboličnu nadoknadu.

Sav novac za ‘kupljenu’ robu ili usluge su se ubacivali u kutiju za Marinu.


Za vreme „Vikenda za Marinu’“, UGK je zahvaljujući donatorima, finansirao nastajanje najvećeg murala u Kotežu ?. Dozvola je dobijena, a crtež je nastao na mestu TC Shangay okrenut ka spravama za vežbanje. Oko 40 m2 je oslikano od strane poznatih beogradskih crtača. Na slici su neke od naših životinja – žaba, labud i orao belorepan


Istog dana u 11h svi Kotežani koji su hteli ušestvovali su u akciji čišćenja parkova u naselju. UGK je obezbedio kese, rukavice, štapove… i od nedelje je naš Kotež mnogo lepši❤️


Marina nam je javila da je na bazaru u Kotežu skupljeno ukupno 181 000din.

Sve čestitke Kotežanima

Vaš UGK

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *