kotež header

Kotez.rs

Udruženje građana Kotež

Uslovi za prijem u Fb grupu UG Kotež

FB grupa UG Kotež, već više od godinu dana komunicira sa građanima naselja Kotež. Svi već dobro znaju da smo udruženje koje pokušava da reši probleme komunalne i ekološke prirode u sprezi između samih građana i komunalnih preduzeća. Takođe se bavimo sportskim i kulturnim dešavanjima u naselju. Grupa je napravljena u cilju boljeg uvida u probleme, ali je vrlo brzo postala i mesto gde je svako iz grupe mogao sa većinom da podeli ne samo probleme već i mnoge druge informacije.

UG Kotež nije politička partija ni verska zajednica, ni mesto za nekulturu, te smo u skladu sa tim načelima mnoge objave uklonili, ne želeći da remetimo prvobitni plan rada samog udruženja. Shodno ovim načelima, pre svega poštovanje svačijeg mišljena bez uplitanja politike, želimo da vam objasnimo kako možete postati član grupe, jer do sada smo preko 350 potencijalnih članova obrisali koji nisu ispoštovali pravila prijema u grupu.

Ako ste saglasni sa uslovima FB grupe (pišu na početku), potrebno je poslati zahtev, a odmah zatim i odgovoriti na pitanje u kojoj ulici živite, jer mnogi koji su poslali zahtev nisu odgovorili na pitanje i obrisani su. Ako ne živite u naselju, smatramo da nemate šta da tražite u našoj fb grupi.

Sve vidove političkog, rasnog i verskog nepoštovanja kao i upotrebu eksplicitnih reči ćemo sankcionisati blokadom ili brisanjem iz grupe.

Pristupanje možete obaviti klikom na link https://www.facebook.com/groups/1761789114117899/

Vaš UG Kotež

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *