Kotez.rs

Udruženje građana Kotež

Školske manifestacije

O.Š.“Vasa Pelagić“, zauzima centralno mesto u naselju, pa samim tim i u našim srcima. Mi, naša deca , pa verovatno i naši unuci trčaće širokim hodnicima te prelepe zgrade koja je sagrađena 1971. godine.

Mnogi bitni događaji u životima naše dece i nas samih  upravo su se desili u prostorijama škole, pa otud i želja UG Kotež, da se saradnja sa nastavnicima i đacima podigne na jedan viši nivo. Pratioci i članovi našeg udruženja željno iščekuju svaki događaj u kome njihova deca učestvuju, pa pozivi i objavljivanje članaka o istim izazivaju veliku pažnu. Počev od prijema đaka, dana Škole i svetkovina Sv Savi, pa do predstavljana zanimanja osmacima, naše učešće je sve vidnije.

Najlepši događaj u svakoj sezoni je bez presedana, prijem đaka pvaka, kada i roditelji i deca prisustvuju priredbi „Dobro Došli“, gde učenici starijih razreda uvode djake prvake u prve korake obrazovanja, kroz pesmu i igru.

Naravno izdvojili bi i svečanu priredbu za dan Svetog Save i Izlog Zanimanja, gde se učenicima završne godine , predstavljaju različite srednje škole i predzetnici, koji na najbolji mogući način promovišu do najsitnijih detalja svoju profesiju.

Saradnja sa Školom je istovremeno i želja da dodatno motivišemo decu na polju ekologije, kulture i sporta, a od saradnje sa novinarskom sekcijom očekujemo mnoštvo fotografija i propratnih tekstova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *