kotež header

Kotez.rs

Udruženje građana Kotež

Održana akcija 3 u 1

Dana 01.11.2020.godine – nedelja i Kotežani u jedinstvenoj akciji – ulepšavanja školskog dvorišta OŠ „Vasa Pelagić“, divan koncert sa prelepim devojkama iz kvarteta Habanera i prikupljanje novčane pomoći za naše sugrađane Marinu Minić i Tanju i njenog sina Aleksu.

Zvuci divnih hitova zabavne muzike u izvođenju kvarteta Habanera odjekivali su školskim dvorištem i privlačili sugrađane. Veliki broj roditelja sa malom decom koja su radoznalo prilazila da vide šta se dešava u dvorištu škole, a zatim kada su se opustila, veselo igrali uz zvuke muzike.

Prelepu pozitivnu atmosferu, upotpunili smo uz pomoć naših građana, roditelja, dece pa čak i uz pomoć po nekog kućnog ljubimca, sređujući školsko dvorište, koje sada predstavlja pravu malu zelenu oazu.

UGK je doniralo zelene sadnice za uređenje školskog dvorišta i na taj način smo još jednom pokazali da se sve može uz samo malo volje. Sadnice su posađene i ispod murala koji je oslikan nedelju dana ranije.

Zahvaljujemo se svim građanima koji su došli i učestvovali na bilo koji način u ovom divnom događaju. Naše akcije na ozelenjavanju naselja će se nastaviti.

Vaš UGK

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.