kotež header

Kotez.rs

Udruženje građana Kotež

NOVO – Forum naselja Kotež!

Poštovani Kotežani i Kotežanke, rasterećujemo našu FB grupu od objava o majstorima, psima, nekretninana, humanitarnim donacijama, i mnogim drugim temama. Dakle,od danas imamo još jedno mesto za razmenu mišljenja, ideja i preporuka, ponude ili potražnje. Sa radom je počeo naš forum na adresi forum.kotez.rs

Do njega možete doći ukucavanjem ove adrese u vaš pretraživač, izborom stavke FORUM u meniju sajta, kao i klikom na bočne banere na sajtu u desktop modu, i/ili klikom na prvi gornji baner na desktop ili mobilnoj verziji sajta na kome piše: Posetite naš forum | forum.kotez.rs

 

prikaz-sajta

 

Da biste koristili forum, potrebno je da se registrujete na istom, u polju REGISTRUJTE SE, u meniju foruma, ili u prikazu koji će vas dočekati na početnoj strani u mobilnoj verziji, odnosno bočno desno iznad prijatelja udruženja (u desktop internet pregledaču).

 

Forum-Kotež-registracija

 

Kada napravite registraciju sa svojim mailom, potrebno je da odete na isti i zadržite generičku, ili napravite novu šifru koju ćete ubuduće koristiti za prijavljivanje na forum.

Kada napravite (ili zadržite generičku) šifru, kliknite ispod na dugme prijave koje će vas odvesti nazad na forum i prijaviti vas automatski.

Nakon prijave možete koristiti neke od podforuma koje smo već napravili, ili nam predložite otvaranje novih podforuma u temi „Sugestije“.

 

Za sve nedoumice nam možete pisati i na naš mail ugkotez@gmail.com, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

One thought on “NOVO – Forum naselja Kotež!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.