kotež header

Kotez.rs

Udruženje građana Kotež

Naš uzorni komšija šampion!

Uvek nasmejan, pozdravlja sa puno poštovanja i uvažavanja svakog prolaznika, pun duha i srdačnosti. Možda slutite o kom komšiji iz Koteža se radi. Ako još uvek niste sigurni, ovom pričom ćemo Vas definitivno naterati da već sutra počnete da se bavite sportom i gajite sportski duh kod sebe i kod mlađih naraštaja.

Rođen je 1970. godine i odrastao u Kotežu. Bavio se raznim sportovima dok sebe konačno nije pronašao u pravom sportu, sportu koji mu je pružio šansu da svu svoju energiju uloži i iskontrološe na pravi način, našao se u kik boksu. Napornim treninzima, trčanjem, svakodnevnim vežbanjem, uz mnogo odricanja, naš komšija Nebojša Denić je uspeo da 17 puta za redom bude prvak Države u kik boksu, što je moglo bi se reći rekord u ovoj oblasti sporta. Šampion Balkana, Mediterana. Dve srebrne medalje sa Svetskih i 2 bronzane sa Evropskih prvenstava u kik boksu.

Titule i medalje možda u ovoj priči i nisu toliko bitne, ali ih vredi napomenuti kao rezultat dugogodišnjeg bavljenja ovim sportom. Najvažnije je od svega da je naš Denić učitelj mnogim mladim ljudima.U okviru svoje škole kik boksa u prostorijama MZ Kotež,  uči mlade da kontrolišu višak energije, snage, adrenalina, na taj način ih usmerava na sport i tako pomaže i samom pojedincu i društvu u celini da ima što manje problema u međuljudskim odnosima.

 

Nebojša Denić je oženjen i otac troje dece. Divan komšija, ljubazan, kulturan i uvek spreman da pomogne. Naš Kotežanin.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *