kotež header

Kotez.rs

Udruženje građana Kotež

Naš humani Viktor, za Marinu, Kotež…

Ганди је некада давно рекао : “ Не смете изгубити веру у хуманост. Хуманост је океан, уколико се неколико капи океана упрља, цели океан не постаје прљав.“

У мору лоших вести ових дана, имамо и оне које нам измаме осмех на лице и врате веру у хуманост и добре људе. Један од јунака наше приче је комшиница Марина, која је повређена 2018. године када је у њу пуцано из ватреног оружја. Метак је ушао у кичмени канал и у тој мери оштетио  кичмену мождину и довео до њене везаности за инвалидска колица. Лек се налази на далеком Тајланду, али као и за све препреке су финансијске природе.

Иако је чека дуга борба, Марина не посустаје. Захваљујући људима великог срца , Марина је на добром путу да опет стане на своје ноге.  Виктор Савић је један од њих. Виктор је одавно познат грађанима Котежа  као велики пријатељ и хуманиста. Захваљујући његовој уплати на Маринин рачун позамашне своте новца, препреке се полако савладавају а Маринина победа постаје све реалнија и достижнија.

Марина каже : “ Драге комшије, Виктор Савић, наш познати глумац и суграђанин , човек који је подржао нашу акцију ‘Певајмо од муке’, а пре свега добар човек,  је подржао и мене у мојој личној борби, која је свима Вама позната. Он је са групом својим колега и пријатеља, уплатио позамашну своту новца  и тако помогао да направим корак даље на на мом путовању – операције кичме ма Тајланду.“

Марина још додаје:“Немам довољно речи хвале за Виктора и његове пријатеље. Желим им све најбоље !“

Грађани Котежа, заједно са Марином дугују велику захвалност Виктору, нашем саборцу, као и његовој „Beat“ организацији, која организује музичке концерте и тако успева да помогне онима којима је та помоћ највише потребна.

Својим гестом су показали да још увек постоје јунаци, велики хуманисти који чине све да врате осмех на лица других људи.

sms 758 na 3030

Za našu Marinu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *